Добре дошли, в електронния център за професионално обучение!
Тук можете да се сертифицирате онлайн по избрана от Вас специалност, след като преминете курс и положите успешно тест.

Информация

Записване за курс, учебни материали, тест и взимане на документ (свидетелство/ удостоверение или сертификат)

Електронното/ Дистанционно обучение предлагано от ГелеСофт и Център за Европейски Технологии и Проекти e система за обучение, която съчетава изпитаните методи на традиционното преподаване с новите технологии.

Предлагат се на всеки клиент професионални консултации и съвети в зависимост от потребностите и интересите му. Индивидуалният подход е в основата на успешното задоволяване на всички потребителски изисквания и постигането на отлични резултати. Онлайн услугата предлага персонално отношение и внимание към всеки конкретен потребител-курсист.

Електронното обучение е на два вида – самоподготовка и часове с преподаватели, които обхващат всички нива – от напълно начинаещи до напреднали. Преподавателите са на линия в определени дни за консултации по няколко часа.

Как се провежда Електронното / Дистанционно обучение?
Стандартният курс изисква постоянно присъствие в точно определено време (месец, ден и час). Освен по-обширното количество информация, факторът време също е едно от основните предимства на Електронното обучение. При това обучение курсистът може да контролира всичко:  обучаване в удобно за него време, определяне самостоятелно колко време да прекарва в курсовете - и всичко това от дома или офиса, без губене на излишно време в транспорт и придвижване.

Първо се избира вида квалификация, а после и конкретния курс за обучение. Оттам се получава обща информация за курса, учебната програма и видовете учебни материали. Ако решите да изкарате курса избирате „Записване” и попълвате формуляра-заявка за курса.
След като извършите заплащането на таксата, обратно по ел.поща ще получите име, парола и график за достъп до съответния курс.

Когато влезете с името и паролата ще получите достъп до учебните материали на курса
Ще можете да се свържете и онлайн с преподавател за получаване на консултации и съвети. Ако сте от региона ще получавате преди всеки модул по едно присъствено занятие с преподавател за получаване на наставления, основните моменти от материала и консултации.

След завършване на обучението ще можете да се явите на тест-изпит(под формата на тест) за проверка на степента на усвояване на учебния материал и след заплащане на таксата за съответния документ, той ще Ви бъде издаден.
Когато обучението по професия, то се провеждат Държавни изпити по теория и практика в 2 дни, които задължително са присъствени в учебна зала на Гелесофт.